Bill og Ben og dobbeltgængerne

Af: Marshall Grover, Peter Galten (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

De to retfærdighedselskende pistolslyngere, Bill og Ben, kommer ud for lidt af et mareridt, da to dobbeltgængere forsøger at ødelægge texanernes gode navn og rygte. Ved at give sig ud for Bill og Ben og begå grufulde forbrydelser, formår de hurtigt at få vendt hele Wyoming mod de to texanere.

Bill og Ben må derfor på en farlig mission for at rense deres navn. En mission, hvor de både må kæmpe mod hævntørsige kriminelle og for alt i verden undgå nidkære lovmænd.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns og er en af de få forfattere, der har skrevet mere end hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer