Bill og Ben og den dødsdømte

Af: Marshall Grover, Dane Michaels (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Den lille, sørgmodige Duffy sad helt forstenet. Manden, der havde købt billet til toget havde givet ham ti tusinde dollars – som gave!

Det er farligt at være så rundhåndet ... giveren blev en jaget mand med en dødsdom over sit hoved. Og de eneste, der kunne redde ham, var de to texanske helvedeshunde med de granithårde næver og pletrammende seksløbere – Bill og Ben

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer