Bill og Ben gætter gåden

Af: Marshall Grover, Per Borch (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Lige til de to texanske helvedeshunde ankom, troede borgerne i Kane Distrikt, at deres sherif var færdig, en udbrændt lovmand, som ikke længere kunne ordne banditterne. Der skete et diligencerøveri og tre mord! Ville Jim Seeger være i stand til at hamle op med banditterne? Rystede han på hånden, når han skulle trække, eller kunne han stadig slå til og atter blive den frygtede og vidt berømte lovmand?
Situationen var spændt, og da Bill og Ben blandede sig i den, rullede begivenhederne med voldsom fart – lige til det store opgør på liv og død.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer