Bill og Ben bringer hjælp

Af: Marshall Grover, Michael Dane (oversætter)

Læseprøve

Beskrivelse

Byen så fredelig ud – men snart flød blodet i gaderne.

Bill og Ben søgte et fredeligt sted at hvile ud i, da de red ind på den massegrav-stille hovedgade i Three Springs, Syd-Nevada.

Da fik ikke tid til at sidde af hestene, før en vild kamp brød løs. Og endnu en gang befandt Wild Wests mest berømte hjælpsomme helvedshunde sig midt i et spændingsspækket, blodigt eventyr, fyldt med farer og trusler om pludselig død.

For at hjælpe en by i nød og farer og nedkæmpe den mest frygtede bande i Nevada – Stark banden på 24 blodtørstige banditter, der med rette kaldtes Syd-Nevadas terror – var texanerne nødt til at opbyde al deres kampkendskab og bruge deres granithårde knytnæver og altid pletrammende Colts.

Leonard F. Meares (1921-1993) var en kendt amerikansk forfatter, som af de fleste er bedre kendt under pseudonymet Marshall Grover. Han var kendt for sine utallige westerns, og er en af de få forfattere, der har skrevet mere en hundrede bøger – 746 for at være helt præcis. Deriblandt er også mere end hundrede bind i westernserien "Bill og Ben". "Bill og Ben" er en amerikansk westernserie skrevet af den berømte westernforfatter Leonard F. Meares under pseudonymet Marshall Grover. Serien følger de to cowboys Bill og Ben på deres utallige eventyr, der spænder over mere end hundrede bind. Klassisk og underholdende western til alle aldre.

Yderligere informationer