Anvendelse af grøntsager til vegetarianermiddage
Af: Louise Nimb
LæseprøveBeskrivelse
Da Gartnerforeningen havde sin udstilling i Tivoli i 1894, stod Louise Nimbs restaurant for en stor del af maden. I dagens anledning fokuserede menuen på grøntsager, og hun skabte en masse lækre og opfindsomme vegetarretter. Her bringer hun opskrifter fra middagene blandt andet kartoffelpuffer med agurkesalat, blomkålssuppe, kål med kastanjer og frugtpie med makron. Louise Nimb (1842-1903) var dansk restauratør og forfatter, som skrev en lang række toneangivende og populære kogebøger i slutningen af 1800-tallet. Sammen med sin mand drev hun restauranter blandt andet på Nytorv, i Erichsens Palæ og i Tivoli. Louise Nimb er særligt kendt for "Fru Nimbs Kogebog" fra 1888, hvor hun præsenterer tidens internationale køkken for første gang på dansk.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Reflowable)
EPUB (Reflowable)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
53
-
Lindhardt og Ringhof
-
9788726246902
-
05-12-2019
-
Generel madlavning og opskrifter, Vegetarisk madlavning, Danmark, 1890 til 1899
Pris DKK: 47,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.