Alle dage tilbage

Af: Louise Juhl Dalsgaard, Karin Skrydstrup Hegelund (læst af)

Lytteprøve

Beskrivelse

"Alle dage tilbage" er en øm og brutal roman om venskab og ophør. En fortælling om at søge hinandens nærvær, når man er faret vild i sig selv.

"Uden for storcentret ligger verden helt radbrækket. Efterladenskaber fra weekendens udskejelser har hobet sig op ved husmure og kantsten, rastløse biler, trafiklys uden vilje. En årstid trukket helt ud af form. Det er ikke nogens skyld. Hvad stiller man op med dét, der ikke er nogens skyld?"

"’Alle dage tilbage’ er en virkelig fin bog. Den er ømt fortalt og forbavser med at være lidt af en pageturner – og det er alligevel imponerende, når romanen handler om at miste ... Det er en øm, poetisk fortælling med fine pletter af sort humor ... Anbefales til alle, der har mistet en nær ven." – Kristeligt Dagblad

"Samværet og kærligheden beskrives smukt, som en kontrast til hele den omkringliggende verdens vanvid; julemænd, storcentre, kræft, kvotekonger og tandlæger. Dagen oprinder dog uafladeligt, hvor jeg-fortælleren sidder tilbage med en tom stol. Antydningens kunst balancerer og vibrerer mellem linjerne. ’Alle dage tilbage’ er en smuk lille roman, der behandler sorgens væsen med ordknaphed og poesi." – Litteratursiden Louise Juhl Dalsgaard (f. 1973) debuterede i 2011 og har siden skrevet både poesi, prosa og kortfilm. Hun har i alt seks udgivelser bag sig. Til daglig arbejder hun som underviser i kreativ skrivning. "Alle dage tilbage" er forfatterens anden romanudgivelse.

Yderligere informationer