Adrienne – erotiske noveller

Af: Cupido, Simon Fischer (læst af), Mads Demant Knudsen (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

Jeg så Adrienne for mig. Hendes vilde stil og det sorte tøj, det sorte pagehår, eyeliner, en flagermus tatoveret i nakken og masser af sølvringe i ørerne. Desuden havde hun flotte bryster. Jeg kan godt lide mænd, og jeg havde ikke været sammen med andre end John i over et år nu. Jeg var helt væk i ham, men selvfølgelig så jeg mig også omkring. Og John vidste, hvem der fik min opmærksomhed.

Jeg begyndte at lægge mærke til ting ved Adrienne, små detaljer af den slags, som man kun lægger mærke til, hvis man er interesseret i nogen. Som hvilken type BH, hun havde på, hvordan hun lænede sig op ad disken, hvor hun købte sine sko. Hendes duft. Følelsen af hendes røv, som strøg let mod mig, da hun pressede sig forbi mig bag disken, måske en anelse tættere på end hun behøvede. Måden hun rødmede på bagefter.

De to erotiske noveller i "Adrienne" emmer af lyst og kan læses af både kvinder og mænd. Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.

Yderligere informationer