Abestreger – erotisk novelle

Af: Cupido, Simon Fischer (læst af), Mads Demant Knudsen (oversætter)

Lytteprøve

Beskrivelse

"Hvad kan jeg hjælpe fruen med?"

Argh! Han kalder mig frue! Hvem tror han, at han er, tænker jeg arrigt, selvom jeg jo rent faktisk er en frue. Jeg ser på ham. Han smiler stadig. Afventende. Afvæbnende. Så kommer jeg pludselig i tanke om mit ærinde. Jeg åbner tasken og rumsterer febrilsk rundt efter den ødelagte abe, mens jeg hele tiden ser på ham. Han kigger på designer-aben og den afrevne arm, samler kroppen op og tager brillerne fra panden og ned på næsen, før han kigger på abekroppen, som om den var en lille baby. Han smiler med noget, som ligner faderlig stolthed. Han kan lide sit arbejde, sit håndværk.

"Ham her kan jeg godt fikse. Armen skal have ny elastik, og det gør ikke noget, hvis vi skifter de andre også," siger han og kigger op på mig med øjne, som gløder. De brænder nok for arbejdet, men glimtet i dem og hans smil rammer mig lige i trussen.

Læs også Der sker så meget...
Siden 1984 har Cupido hver måned udgivet et magasin sprængfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er repræsenterede. Læserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinært, når Cupidos læsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glæde, legesyghed og nydelse.

Yderligere informationer